Thriller

On 22th January 2010 is premiere of the new thriller movie from Indonesia " Rumah Dara ". When i saw this movie trailer on youtube, i'm spechless. Two thumbs up for this movie. I want to see Julie Estelle act in horor movie after her last horor movie Kuntilanak Trilogy. Fyi, you can watch this movie only midnight in theatres for this week before the premiere. I'm so excited to watch Rumah Dara with my besties.

sasas

dsfdsf
for more info @ www.rumahdara.com
all photo by
Rumah Dara official web.

fsfds

fdgfdgfd

Check this out Rumah Dara trailer.



Labels: ,
edit

9 comments:

Dhyn Hanarun said...

samaaaa!!
can't wait to watch it.
film slasher semacam saw series gitu dan katanya lebih serem!

TARA said...

dhyn : tapi di jakarta udah bisa nonton ini film, cuma midnight gitu, pengen sih ntn, kayaknya emang lebih seru dan suasananya lebih serem kalo ntn pas tengah malem he..he..

Fika said...

I haven't got your email about the Guest list for B'Girl event..can you send me the email again?
don't forget to give me your full name&contact number..thankss!!

Anonymous said...

"hello girl, i'm tara ( male blogger ) i'm really really really really really interested to come B'girl of the year 2010. Add me on your guest list , please..."

itu komen lo bukan?

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=185853881112760603&postID=4649749708753821045&isPopup=true

Dhyn Hanarun said...

di Bandung juga udah ada midnite nya,
seminggu sebelum tayang pasti kayak gitu,
katanya langsung sold out!

Anonymous said...

ayo dong B'girl kasih Tara tiket please....

kali aja dia jadi B'girl of the year taun depan! tahun ini dia ngintip dulu resepnya gimana jadi B'girl of the year

Anonymous said...

b'girl kasian tara tuh. kasihlah tara invitationnya. biar gak penasaran tuuuh hahaha

Penny said...

filmnya kalah horor sama blog ini

Anonymous said...

Gua udah nonton Rumah Dara pas opening INAFFF. Sebagai pengemar film horor dan thriller, untuk ukuran film Indonesia sih oklah, cuma kurang sadis. Yang gua suka adalah makeupnya, sudah bisa kaya film thriller hollywood. Ya siap2 aja dengan adegan2 potong memotong badan dan full of darah.

IG/@taratarabosu