i LIKe MONDAY

I'LL GO TO SENEN MARKET THIS MORNING !!!!!!
HUNTING BLAZER, JACKET , CARDIGAN , SHOES, AND T-SHIRT.......

" WISH ME LUCK "

6 Comment:

oki said...

a new banner? waaaay much better!
xD

a fan said...

Hi, it's me again

Just say it "I'll go to senen this morning, to get/find some blazers, jackets, cardigan, shoes and t-shirts"

Senen market is.. ngga pas aja. Kaya terjemahan bebas yg canggung (spt workplace, scr bahasa bener tapi terdengar aneh dan kurang cocok).

Btw, knp harus ke senen terus ya? Thrifting is ok untuk orang yg memang pinter milih barang. Spt stylist pro. Tp untuk org yg belum mending stick ke distro2 murah aja. Lebih aman. And I think you're in desperate need of good basics.

PS. Lo blng mau jadi desainer? Jgn baca gogirl, please. Itu sampah, fashion editornya aja ngga ngerti fashion. Coba baca majalah bener spt esquire, elle, bazaar, vogue US.

PS 2. Please stop the capital letters. It's really really rude.

Good luck!

Sabila Anata said...

hey tx for visiting my blog and as u insisted , here i viewed ur blog hhe

@ a fan : As u know gogirl is not as u call SAMPAH . It's a very cool magazine . And u know teen vogue is kinnda expensive here so i rather gi with gogirl wich is cheaper and not so different than teen vogue !
And what do u know about designing anyway?
tx

a fan said...

Dear Sabila,

Wow, a gogirl fan it is
Well, I'm not gonna give any sh*t about what I know about design whatsoever because why should I share anything with you?
Obviously your adoration for that magazine have blinded you.

Besides, I think it's ok to splurge on things you love and on things you want to learn about. Let's say like getting a very good edition of Vogue US?

Why turn to teen magz for some serious fashion? Flip on real magazine, please.

But well, if you enjoy that kind of style then go on. Read the gogirl as you like :)

Kisses!

Anonymous said...

@tara: how can you keep blogging despite all the harsh comments? tapi makin sini makin banyak perbaikan si, terlihat dari layout blog yg sudah cukup enak dilihat
dan bbrp saran a fan dan temen2 yg lain, bebrapa ada bnrnya loh..just for ur own goodness :)

@sabila:
everybody is entitled to their own opinion, so no need to argument sweet kid :)

@a fan:
hati2 kalo jelek2in gogirl, gitu2 majalah paling laris seindonesia..ntar diamukin abg2 jakarta loh..
but i agree with real fashion on vogue ;)

ya.. okelah judul postingannya
i like monday
tp iya bner juga sih ke distro aja menurut gw udah bagus daripada ke senen cape2 lo liat aja dulu di distro

gw sih lebih suka postingan lo yg soal fashion2nya artis2 di luar negeri, gw lebih seneng bacanya..
trus tara..
kalo kamu udah punya uang beli kamera aja yahh...yg 5 megapixels is okay juga
and then about postingan fashion,u better aktif di chictopia aja soalnya org2nya lebih respon
kalo di lookbook mungkin lebih susah utk dapet respon kecuali udah terkenal di hyped, ya gatau juga sih..ini saran aja yahh

ok deh keep bloging!