Paper shoot

Morning everyone, now i'm back with my another photoshoot. And i have a new tee from Moutley ( i bought at Greenlight clothing store ).

vcvfdg

Photobucket

Photobucket

dsfsdfasf

Moutley graphic tee // thriftted skinny jeans //
Adidas black shoes

Labels:
edit

8 comments:

McQueenBitch said...

omg ewww...tacky print and your jeans is a disaster

Anonymous said...

OMG.... It's totally disaster... DO YOU HAVE ANY FASHION SENSE? IF YOU HAVE ONE, IT'S TOTALLY AWFUL!

Anonymous said...

maho detected

dipitdeep said...

ouch Tara..gw pake bahasa indonesia aja ya. udah berapa banyak sih yg bilang kalo baju lo ituuuu ga ada bedanyaaa sama baju orang kebanyakan sehari-hari. lo ngaku lo fashionista dgn semua idol2 lo yg keren2 gitu, tapi lo sendiri ni maksudnya apa ya gayanya? come on man.. be smart, jangan tutup mata telinga gt dong. mending ngeblog ya ngeblog aja, tp jangan ngakunya selangit..oh my... anyway your jeans cannot be categorized as skinny jeans, it's just basic men jeans. your tee is just a bit too big for you..and your shoes, find something a lil less sporty, itu kesannya sepatu olahraga banget jeng.. okay? okaay? okaaay?

i wish God will lead you to the right path deh bro..amien

Adian said...

kasian gw liat lo men, serasa paling fashionista tapi style lo ga mendukung...nuff said

dodolipret said...

oversized skinny jeans are not skinny jeans, ato itu jeans bekas manohara??? ;)

Anonymous said...

Itu sih bukan skinny jeans, coy! Emang celana jeans model basic!!!

Mita Afrianty said...

thanks for listening my idea for putting newspaper in your backround
it did works for u =)

IG/@taratarabosu