Hero

Photobucket

dad military atribute cap // unbranded black tee //
dad military atribute pant //
brother shoes

Photobucket

dfgfg

SELAMAT HARI PAHLAWAN

10.11.2009

15 Comment:

wa tara, you look gooooood on those army pant!

TARA said...

sekaringputri : really...hmmm..thank!

u're very welcome tara :)

Chainsaw McGraw said...

mirip Udin Nganga deh di sinetron Para Pencari Tuhan

carine roitfeld said...

lo kayak petugas kamtib deh

McQueenBitch said...

Hahahahaha kaya kamtib,ROTFL

@sekaringputri: Jengkyyyy...r u serious???or r u being sarcastic??LOL

tara please deh makkk,yg ini ngga bgt deh,knapa semakin hari semakin buruk gaya lo makk?? -_-"

Anonymous said...

euuuuwwwwwwwwwww!!!!

@McQueenBitch : at least he looks better than before neng...
gpp kan dipuji sedikit..

Anonymous said...

Hihihi... hansip dari kompleks mana nih? Apalagi pose yg paling kanan tuh, maksa banget jadi inget karakter tokoh2 game jadul zaman dingdong dulu...

Anonymous said...

astapirulohalazim

Julia said...

oh my god.. the idea is cool but you did not bring it out well at all.
seriously.. save your money.. go to orthodontist and ask for braces. Beside that it is 'fashionable' braces can also restructure your facial bones. Or else, pay models to pose for your 'idea'

Anonymous said...

oh my god.. the idea is cool but you did not bring it out well at all.
seriously.. save your money.. go to orthodontist and ask for braces. Beside that it is 'fashionable' braces can also restructure your facial bones. Or else, pay models to pose for your 'idea'

bener bgt...
nih gw terjemahin intinya,yaitu.. lo kalo ada uang lebih coba deh pake behel atau kawat gigi.. skrg sih paling murah 5,5 jt dan ada kok yg bisa dicicil..
or lo bisa suru temen lo pose yg kurus n tinggi itu kalo lo punya ide2 oke soal mix n match baju
okeiiyy...
good luck tara

Dde said...

ABRI gagal... Is it fashion or what?

Anonymous said...

serem banget

Vie-ashion said...

just found this blog...
and,,,ehm,,,,
no comment, just wanna thank Tara for having this interesting blog...=))