Genfest 2009 album

Photobucket

the stage

Photobucket

the crowd

Photobucket

me - tenuy - ali

vbxbvdf

Photobucket

Photobucket

my greeting b'day for gen fm

Photobucket

dfsgsg

and here the performances:
.. afgan ..

gfdgdg

.. alexa ..

cdsdsd

.. lyla ..

vcxxv

and the best performance ever is

.. VIERRA ..

Photobucket

cxsdfsd

So fun in there, see u at GENFEST next year..

10 Comment:

Putri Erdisa said...
This comment has been removed by the author.
Putri Erdisa said...

seems you had a lot of fun there, Tara. i love the T-shirt by the way! :)

This comment has been removed by the author.
TARA said...

putri : yup...so fun !!! i love t-shirt too...

aditya : oops i'm sorry ..

Fake princess said...

Ya ampun!
Kamu mau buat fashion blog? Beneran?
Good luck deh ya

PS. Sorry ya tapi Putri erdisa ini pasti sbnrnya nyebelin, palsu di depan sok manis di belakang pedes. Biar disangkain baik hati. LOL.

Anonymous said...

gue setuju sama Fake Princess,
Putri Erdisa ini pasti sebenernya palsu. sok-sok manis, dan puja puji, padahal pasti menurut dia gaya Tara ga sebagus yang dia omongin. cuih

Putri Erdisa said...

wow. hahaha what's happen with all these guys?
LOL!

TARA said...

putri : gak usah di tanggepin comment kayak gitu, gw sih cuma ketawa aja...ha.ha..

Anonymous said...

kayaknya gaya temen cowok lo yg pake kacamata masih JAUH lebih bagus drpd gaya elo . :P
btw . setuju sama fake princess dan anonymous . no hurt feeling putri :P

Anonymous said...

like i told ya in my previous post, your pal (skinny ones) is better than u dude. U have to take a lesson from him.For your own good