Monday Morning

Hell - O readers, what are you doing in this morning ? Go to school, back to work , or still sleep in your bed. I'll start my day with new photoshoot. I wore my two tone shirt. I like to blend two color of baby blue and grey in that shirt.

Do you have a comment about my photoshoot today ?


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

thrifted two tone shirt // black pant // Supra sneaker
Labels:
edit

20 comments:

mibnufajar said...

Kegedean...

TARA said...

mibnufajar : iya yah emang kegedean shirtnya tapi gak terlalu kelihatan ya kalo kegedean paling cuma kelihatan di lengan aja yg kepanjangan, makasih commentnya :D

michelle_ said...

awesome photos !
hope you have had a nice weekend !!
MICHELLE <3
www.GlistersAndBlisters.blogspot.com

TARA said...

michelle : thank you dear ;D

Cheryl said...

bagus, tapi kayaknya bagusan kalo kancing atas dibuka lagi. ;)

areta said...

bagus kok tar bajunya, cuma matanya ngeliat tanah terus, ayo posenya lebih berani lagi :D

ricardo's oswin said...

You did it! Like the shirt!

TARA said...

cheryl : makasih ya buat sarannya

areta : maaf ya soalnya masih suka gak sadar pas lagi difoto pasti pose itu yg selalu muncul, next time akan lebih beda lagi deh posenya, makasih commentnya ya ..

ricardo's oswin : thank you for your comment

street junkie said...

hm..
tara I wish u have a better quality pictures.
and still, I think u have an awkward face expression.
the way u wear the clothes and the pore, are much more important than the clothes themselves.
just my opinion.

peace out!

street junkie said...

I mean *pose
hahahah. typo.

Anonymous said...

sepatu lo keren deh beli dimana?blog lo bgs deh style lo jg mantep dah!

Anonymous said...

tar lo lebih bagus bkin blog fashion isinya informasi aja deh, soalnya lo bagusan gitu. tapi gua seneng ngeliat semangt lo. keep posting dude.

Anonymous said...

eh lo umur brp sih?50 ada?

Anonymous said...

as much as I hate all the previous looks featured here, that two-tone shirt is actually pretty good. Something Band Of Outsiders or Engineered Garments would do.

GossipGirl said...

wow. udah lama ga kesini ternyata disuguhin gaya keren. Sepatu lo bagus, itu di amril lagi ngetrend model2 begitu. beli dimana?

Anonymous said...

ih keren banget asli!

good job Tara!

saya :) said...

ok. i hate to admit that i do like the shirt. (walaupun kepanjangan.)
pose lo? ada apa dengan tanah tempat lo berpijak? ada sesuatu pas self timer? mulut lo juga gokil deh. so gay dan sorry to say sok-sok di sexy-sexy-in (entah emang niatnya begitu apa ngga)

Anonymous said...

TAR! Gaya lo sih lumayan, tapi:
MUKA DAN BIBIR LO BIASA AJA KALEE!!! Lo tuh bukan model, your a goddamn fashion blogger (wannabe).

SO STOP ACTING LIKE A FREAKING MODEL!! COZ THOSE SO-CALLED-MODEL-FACES YOU'RE MAKING IT'S SOOOO YUUCK!!

Anonymous said...

alay abis hahah

Anonymous said...

what's wrong with your fucking face? i know that you're so desperately in love with fashion. but please dear, put some make up. or better, USE A FUCKING MODEL. and that's gonna work.

IG/@taratarabosu