Bloop, Endorse and Urbie

Hello readers. Last night i went to Bloop and Endorse at Tebet to bought some new stuff. I really just want to buy a new t-shirt, but when i saw a big banner that write if there are " Special Price only 10 days " i immediately choose more stuff. And in Bloop store i bought maroon t-shirt by Urbie and black double vest. I went to Endorse store too and in there i bought grey cardigan by Endorse. Actually i want to buy green hoodie in there, but i think that cardigan more better than hoodie.

Image and video hosting by TinyPic

grey cardigan // maroon t-shirt // black double vest

So readers lets go to Bloop, Endorse or Urbie store right now because " Special Price " event is only 9 days left.

5 Comment:

Anonymous said...

Wow,belanja..:D sampai kapan tar diskonna?jadi pengen..

TARA said...

anonymous : cuma 10 hari special pricenya, mulainya dari hari jumat sampai hari minggu besok, buruan datang he..he.. :D

Anonymous said...

kok gak pernah beli di toko lain sih?

TARA said...

anonymous : jujur aja di daerah Tebet kan banyak tuh distro2 lain, nah setiap kali kesana gw selalu masuk ke semua distro termasuk Bloop dan Endorse buat hunting fashion stuff baru, tapi masih belum nemuin yg cocok di distro2 lain, kebetulan ada yg bagus di Bloop & Endorse jadi beli aja disitu, tapi next time akan beli di tempat yang lain he..he..

Anonymous said...

tar kebandung deh
banyak banget toko2 yang bajunya keren tapi murah
FO2 juga kalo pinter milih barang2nya keren ko
=)