Where are you ?

Happy Weekend readers.....
This was a few days i don't see any readers of this blog that provides commentary on each post. I wonder why they had no comment. So i'd love for you readers of this blog please please please give suggestions, criticism or anything i should do so the reader back to give comment.

All the comments that you give either positive or negative , will I receive with pleasure. Leave your comment okay, start from this post.

Love and Peace,
Tara

4 Comment:

Anonymous said...

komen nih. just telling u that u have my supports tara.

and don't be discouraged by lack of comments. saran sebagai sesama blogger aja nih, keep building your traffic ya. rajin2 komen ke blog2 lainnya. bangun juga fanbase yang kenceng dengan baju2 keren dan pose2 killer. oke?

good luck.
bloggers support each other.

salam,
sesama blogger indonesia

(kalo penasaran reply) ;)

Anonymous said...

Uda bosen smua cuy kami ngeliat blog elo. Isinya membosankan, masih seru yg dulu dah...

TARA said...

anonymous : makasih buat sarannya, emang sih kepikiran jg buat blogwalking, jadi ngeliat blog2 lain terus kasih comment, ntar deh gw coba :D, saya sudah reply, jd kalo boleh tahu kamu siapa ya ?

anonymous : oh begitu, emang yang dulu kyk gimana, bisa tolong dijelasin gak jd saya ngerti, makasih ya commentnya :D

Anonymous said...

yg dulu lebih "sesuka-gw" lebih expressive, trus banyak anon2 yg kepo advice2 "tara begini.. tara begitu.." jadinya lo bosenin.