A new day has come

Good Morning everyone...
Today is my day off. I make a new photoshoot today . Just wore my new stuff from Cotton Ink and present in my bday from SATCAS. Hopefully you like it readers.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by  TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by  TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

SATCAS long sleeve - Cotton Ink Houndstooth shawl -
unbranded white pants - SUPRA sneaker

7 Comment:

Anonymous said...

Sweaternya bagus...me like it!!
btw, mau ksh advice utk kamera, mnding bli lomo aja tar..lebih murah dan hasilnya oke bgt..:D

gwenella said...

You doing good day by day Tara! :D

tayye said...

@anonymous: begooook lha klo lomo repot amet musti nyetak2 dulu.. Trus kalo semua jadi, klo kebakar klo kegelapan? Gimana cobaa? Lha kasian tara klo buat photoshoot.. Ya kecuali klo buat main2 aja.. Jangan deh pke lomo buat foto serius..
Begok lo ah anom!

Anonymous said...

Too much! Sweater kegedean+shawl+celana ga rapi, oh its just TOO MUCH.. Padanan warnanya ga enak diliat, tumpuk2nya juga bikin gerah diliat, topi pun kegedean, not cute at all.. Sorry..

reinhardt said...

hire a model for free, man!

Anonymous said...

Dan lo pilih ini sebagai "current outfit"?? That's not an 'outfit'.. Liatnya inget caddy gw.. Let alone the face ya.. Blah!

Anonymous said...

Umm.. Kalo pake Lomo yg ada hangus semua..