Back to Basic

I'm back with my photoshoot, seriously i'm so happy with that. Especially with my thrifted stripped black and white long t-shirt from SENEN. And love the skinny jeans ( so vintage right ?? ) too.

i can't wait for make a photoshoot again ( at outdoor )...

HASTA LA VISTA everyone !!!!
PS : today is my holiday, so HAPPY HOLIDAY too..

Photobucket

Photobucket

thrifted stripped long t-shirt // SUPER T blue t-shirt // thrifted skinny jeans // unbranded black shoes
Labels: ,
edit

6 comments:

Ordinary Diary said...

Tara.. u looks good..
gw saran coba yah lo ada satu dinding yg lo tempelin kertas koran ataw potongan2 dari majalah jadi setiap lo foto setingannya disitu.. klo sayang sama dindingnya cari aja triplek trus di senderin aja ke dinding

next beli tripod deh sekarang ada kok yg harganya antara 75rb sampai 150rb udah bagus

Putri Erdisa said...

taraa u look darn cool, man! :D
i love the skinny jeans as well btw, :)
and yeah, agree with Ordinary Diary, kalo mau bikin spot khusus buat foto2 kamu dear. jadi nanti hasilnya bagus and structured. :))

congrats for the new camera anywaaay. happy for you! :)

I.MADE DWI ANTARA said...

ordinary day : thank u for u'r advice, ntar gw coba dech !!!

I.MADE DWI ANTARA said...

putri erdisa : i love the skinny jeans too, gw coba deh ntar bikin spot khusus....

o! said...

ini juga bagus,
coba cari celana yang item dan ituuu, ga usah dipake deh daleman biru itu,ganggu. Terus lu pake topi fedora item deh.

Anonymous said...

dude...it's not even what people can call as Skinny Jeans

IG/@taratarabosu