• Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • RSS Feed
WAIT AND SEE
MY
NEW
LAYOUT
AT
" HOTTA LOTTA "
......

peace yooo.....
good nite all,,,
Check this out my new photoshoot today !!!
I hope u like it !!!!

thrifted red jacket, unbranded stripped long shirt, thrifted pants, DANS shoes
Gabriel Aubry - Nahla

Matthew McConaughey - Levi

Gavin Rossdale - Kingston

Hugh Jackman - Lax
all picture by socialitelife.com


I Miss u DAD....
I hope u rest in peace at heaven
A.M.I.E.N.
I like this shoes !!! so edgy right ????

Sorry bangettttt buat semua reader tentang kesalahan informasi pada post " WATCH IT and CONGRATZ " gw menuliskan kalau ZIVANNA LETISHA SIREGAR terpilih menjadi runner up 2 di Miss universe 2009. Ternyata waktu gw tonton semalem, masuk 15 besar pun nggak dia. Sebenernya gw dapet informasi itu dari salah satu temen gw di Twitter. So maaf banget ya sekali lagi.

Selamat buat STEFANIA FERNANDEZ yang terpilih menjadi MISS UNIVERSE 2009.

picture by MISSUNIVERSE.COM


Watch this movie !!!


picture by google

and

congratulation for ZIVANNA LETISHA SIREGAR as Runner up 2 MISS UNIVERSE 2009.


picture by Missuniverse.com
Once upon a time on Sunday, i make this photo shoot !!! i'm so sorry to all reader maybe this is my last photo shoot. I want to take a break right now. So i hope u like it with my last photo shoot today...( i can't wait to make a new photo shoot soon ).


Dad plaid shirt, unbranded brown t-shirt, unbranded pant, EVERLAST shoes ( i'm sorry if i wear this ugly shoes again )

Have a nice weekend everyone.....
and Happy Fasting too !!!
Bye all.
Ok, readers !!! my new inspiration style is SEAN LENNON.
Anak laki-laki dari musisi legendaris John Lennon dan Yoko Ono ini pertama kali gw lihat saat dia berpacaran dengan model cantik Irina Lazareanu. Ternyata waktu search foto dia di Google stylenya keren juga. Agak messy dan classic.

Let's check it out Sean picture !!!!!
all picture by Google, contactmusic.com,etc.


with Irina

with friend and girl's

with mom aka Yoko Ono

i like Sean blue suit

he like stripped t-shirt too

on magz photo shoot

Sean classic style

he is musician, look at that picture !!! Sean playing piano and Irina singing ( so romantic couple right ??? )

my dream : black jacket


and

the next inspiration : SEAN LENNON ( ex-boyfriend IRINA LAZAREANU )
See more SEAN LENNON picture soon...


source : mensrag.com ( again )







FASHION RUNWAY FROM WOOD WOOD SPRING SUMMER 2010 COLLECTION

i like it !!!!!!!!
source : mensrag.com
Ada beberapa comment tentang long t-shirt gw yang di jadiin scarf. Gw sebenernya cuma iseng-iseng aja ngelakuin itu, eh ternyata pas liat situs MENSRAG ( gw suka banget sama blog MENSRAG karena banyak foto2 yang bisa gw jadiin inspirasi dalam bikin photo shoot ) ada foto model yang pake scarf dari long t-shirt. Tapi emang kelihatan bagus ya scarf dari long t-shirt, so creative right ????.

This photo as a proof :

I like this band !!!!
and their style too........



Let's celebrate INDONESIA ANNIVERSARY today.;;
MERDEKA....MERDEKA....





I called all GIVENCHY shoes is SOPHISTICATED .....
I like no.4 shoes, simple and very very fashionable.
What about you??????

Sebenernya photoshoot ini dibuat bersamaan dengan photo shoot di posting NO MORE BLUE, bedanya cuma di tambah memakai jacket dari BLOOP.
I hope u like it with this photo shoot !!!

Bloop jacket, Bloop t-shirt, thrifted jeans, DANS shoes


 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff