SIMPLY STYLE MISSONI

" So simple ", tagline yg menurut gw cocok diberikan untuk designer MISSONI SPRING SUMMER 2010 , look this picture to see simply style MISSONI :




IT'S DIANA TURN !

YEAH,,, this is DIANA RIKASARI turn for play with LOOKLET, and here there are :


what do u think about my creation??? leave u'r comment please !!!!

Pee Cee Bee

Masih ada beberapa foto dari MILAN FASHION WEEK, here there are :

PEE ( PRADA )

CEE ( CALVIN KLEIN )

BEE ( BURBERRY )

JT SAYS TO KING OF POP


Justin Timberlake: "I can't find the words right now to express how deeply saddened I am by Michael's passing. "We have lost a genius and a true ambassador of not only Pop music but of all music. He has been an inspiration to multiple generations and I will always cherish the moments I shared with him on stage and all of the things I learned about music from him and the time we spent together. My heart goes out to his family and loved ones."

Tara : " we love u MICHAEL..... "


TEES LOVER !!!




I LOVE TEES :)
PEACE YO !

NEW TEES

what i wore for JULY 2nd.....
fyi : on july 2nd me and my friend goes to JAKARTA FAIR 2009

dad flanel, NUMBER 61 tees, converse short pant, d-i-y bag, brother shoes

PLAY WITH LOOKLET

Kemarin gw bikin style-nya FASHION TOAST BLOGGER aka RUMI di situs LOOKLET, karena ternyata gayanya Rumi itu sangat mudah loh untuk dibikin versi LOOKLET-nya, ini hasil dari kreasi LOOKLET gw yg gw bikin semirip mungkin dengan gayanya Rumi, ntar kalian juga bisa ngebandingin apa gaya rumi dan gaya kreasi LOOKLET gw sama atau nggak????LEAVE U'R COMMENT, PLEASE ......

I LOVE " LITTLE J "

Do u know " little J " on hit tv series GOSSIP GIRL ????
YUP !!!! it's TAYLOR MOMSEN.
Now she's a vocalist from the band PRETTY RECKLESS. i love her voice, is like a little bit cute rock voice and of course i like her style on the stage. So simple with red dress and black leather jacket.

U GO GIRL !!!!!!!!!!



PS: thank's to socialite life for TAYLOR MOMSEN PICTURE.


MILAN FASHION WEEK S/S 2010


PRADA


GUCCI


D'SQUARED


VIVIENE WESTWOOD


FRANKIE MORELLO


D & G


WHO'S U'R FAVORITE DESIGNER ????

HAPPY 23


SO happy right now, because today is my 23th b'day !!!!!!!!
i have many qoutes about birthday, hopely u like it :)

Sow a thought, and you reap an act; Sow an act, and you reap a habit; Sow a habit, and you reap a character; Sow a character, and you reap a destiny. ~ Charles Reader

Middle age is when you’re faced with two temptations and you choose the one that will get you home by 9 o’clock. ~ Ronald Reagan


The man who views the world at 50 the same as he did at 20 has wasted 30 years of his life. ~ Muhammad Ali


No one is so old that he does not think he could live another year. - Marcus Tullius Cicio

QUIRKY IS COOL


do u agree with my statement ? QUIRKY IS COOL ?
leave u'r opinion , please....

VIVA FOR " E "




" E "
for
EMMA WATSON
" C "
for
CUTE.................................

PS: picture by socialite life, EMMA photoshoot from TEEN VOGUE MAGAZINE...

MEET ANOTHER FASHION BLOGGER : GALA

Di dunia ternyata banyak juga fashion blog yg keren-keren, salah satu diantaranya yg gw temuin adalah blog INSIDE AM-LUL'S CLOSET dari UK.

Pemiliknya adalah GALA, nggak tahu juga itu nama aslinya atau nggak tapi yang pasti yang sangat sangat sangat special dari cewek ini, di blognya dia ada banyak banget foto2 dia yg masuk dalam berbagai majalah fashion terkemuka kayak ELLE, VOGUE, GIRLFRIEND, dan banyak lagi. Yang pasti kalau udah bisa masuk dalam berbagai majalah fashion, sudah bisa dipastikan kalo blognya keren banget.....

Terus ada satu blog lagi yg direkomendasikan sama caroline robianto friend's di facebook. Nama blognya A MILK TOOF.

Ide blog ini lucu banget jadi si pemilik merasa penasaran apa sih yang di lakukan giginya yg sudah copot waktu ia masih kecil, yg paling kreatif dia kayak bikin cerita bersambung tentang petualangan "gigi"nya...POKOKNYA WAJIB LIHAT, dan yg bikin tambah amaze waktu liat banyaknya comment dari para blogger lainnya....JUST ONE WORD FOR A MILK TOOF is AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....Lihat aja foto2nya nih :
SO CUTE RIGHT ?????